Boksles

  Een oneindige to do lijst en agenda vol meetings. Je bokst je regelmatig een weg door je werkweek. Lichaamsbeweging of een moment voor jezelf waarbij je jouw hoofd leeg kunt maken schiet er te vaak bij in. Herkenbaar? Mr.Green helpt je het roer om te gooien.Boksen is al lang niet meer voor spierbundels met te veel testosteron. Boksen wordt gebruikt tijdens personal training met als doel de conditie te verbeteren. Het is niet de bedoeling om iemand echt te raken.Begin de dag goed en challenge jezelf met deze effectieve boksles. Conditie, kracht en skills… je traint het allemaal!Boek je ticket, neem je sportkleding en zaalschoenen mee en let’s do it!

  Boutique Office Klarenbeek
  Oudhuizerstraat 31, Klarenbeek (Map)

  Een oneindige to do lijst en agenda vol meetings. Je bokst je regelmatig een weg door je werkweek. Lichaamsbeweging of een moment voor jezelf waarbij je jouw hoofd leeg kunt maken schiet er te vaak bij in. 

  Herkenbaar? Mr.Green helpt je het roer om te gooien.

  Boksen is al lang niet meer voor spierbundels met te veel testosteron. Boksen wordt gebruikt tijdens personal training met als doel de conditie te verbeteren. Het is niet de bedoeling om iemand echt te raken.

  Begin de dag goed en challenge jezelf met deze effectieve boksles. Conditie, kracht en skills… je traint het allemaal!

  Boek je ticket, neem je sportkleding en zaalschoenen mee en let’s do it!