Een donderdag of vrijdagmiddagborrel is dé kans om je collega’s beter te leren kennen. En die band is superbelangrijk. Want wie met meer plezier naar werk gaat, werkt harder. Daarom heeft Mr.Green zijn borrelkaart nieuw leven in geblazen. Lekkere hapjes, mooie wijn, een streekbiertje en natuurlijk ook gezellige drankjes zonder alcohol. 

Dus trommel je leukste collega’s voor een gezellig drankje na werktijd, om afscheid te nemen van een vertrekkende collega, een jubileum te vieren of te proosten op een nieuwe klant.
 
TEAMBUILDING
Iedereen is gebaat bij een hecht team en een goede werksfeer. Een goede samenwerking is het halve werk. Sterker nog, uit onderzoek blijkt dat dát meer werkplezier geeft. Die momenten van ontspanning zijn net zo belangrijk als het werk zelf. Tijdens een borrel heb je ander soort contact met elkaar, wat de collegiale band versterkt. Je zit tenslotte een groot deel van je tijd met ze opgescheept. Niets stimuleert vriendschappelijke banden met collega’s beter dan een goede borrel, dus waar wacht je nog op? Plannen die borrel!

LAAT JE NIET Zó KENNEN
Deze kant van jezelf wil je niet laten zien, toch? Even lachen ;-)
https://www.youtube.com/watch?v=3oSOtd6qxXM
Be the first one to leave a comment!
Sign in or join to post new comments